Recept 45**** (9 stemmen)

Perentaart met bladerdeeg

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

desserten

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bladerdeeg uitrollen, in een bak/taartvorm doen, gaatjes inprikken.
  2. Beleggen met de uitgelekte in schijfjes gesneden peren.
  3. De boter samen met de suiker au bain marie smelten (kan in de microgolf ook).
  4. Goed mengen.
  5. Roer er in stappen : het volledige ei + de 4 eetlepels melk erbij. Dan de gezeefde bloem
  6. samen met het amandelpoeder.
  7. Giet dit over de peren.
  8. Bak de taart : 3/4 uur in een oven van 200°
  9. of, in een combi/micro oven : hoogste stand microgolven, warmelucht op 180°, 15 minuten.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie