Bloem , suiker , zout in keukenrobot doen . Doe er de boter bij en mix 15 keer kort . Voeg room en ei toe meng alles goed en kneed het deeg .
Was de peren en snij ze in dunne plakjes . Vul de bodem met peerschijfjes kriskras door elkaar zodat de taart gevuld is en strooi er daarna blauwe bessen op .
Meng in een apart kommetje de suiker met maizena en kaneel . Voeg het water toe en maak er een papje van . Verdeel dit over de peren .
Dek de taart af met bakpapier en aluminiumfolie . Bak de taart gedurende 40 minuten op 175c . Verwijder nu het bakpapier en de folie .
Bestrooi de taart met fijne suiker en laat nog 25 minuten bakken .
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?