Recept 45**** (6 stemmen)

Peren gevuld met marsepein in papillot met Amaretto

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de top van elke peer en haal het klokhuis eruit met een appelboor.
  2. Vul elke peer met schijfjes marsepein en zet er daarna het hoedje weer op. Neem 4 stroken aluminiumfolie en leg in elke strook een klontje Solo. Leg hierop de peer en vouw de aluminiumfolie half dicht. Giet in elke papillot wat Amaretto en ze sluit goed.
  3. Bak de peren in papillot op de zachte gloed van de barbecue tot ze gaar zijn.
Tip

Leg elke papillot op een bord en maak ze voorzichtig open (opgelet: de stoom is erg heet!). Vouw het aluminiumfolie tot een kommetje en schik er een bolletje vanille-ijs bij.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door ericeyckmans op 12 augustus 2016 om 16u23

Eenvoudig maar erg lekker

Gepost door Solo op 16 augustus 2016 om 13u53

Inderdaad Ericeyckmans! Dankjewel voor je berichtje :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie