Ingrediënten voor 5 personen

  • 250 gram zelfrijzende bloem
  • 125 gram bruine suiker
  • 2 eetlepels speculooskruiden
  • 3 eetlepels melk
  • 100 gram Solo

Bereidingswijze

  1. Pepernootjes zijn typische Sinterklaaskoekjes, hartig en knapperig.
  2. Verwarm de oven voor op 150°.
  3. Mix alle ingrediënten tot een coherent deeg.
  4. Kneed het deeg stevig en lang genoeg.
  5. Rol het deeg in een 60-tal balletjes van ongeveer 1,5 cm diameter en leg ze op de bakplaat.
  6. Laat ze 20 min in de oven zitten.
  7. Laat een kwartier afkoelen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?