Altijd weten wat je gaat eten?
Peperkoek
Bereidingswijze
- Doe de suiker, de speculaaskruiden, de honing en het ei in een kom.
- Giet er al roerend het lauwe water bij en klop het beslag tot er geen klonters meer inzitten.
- Zeef de bloem en meng die onder het deeg.
- Doe dit in een beboterde bakvorm en plaats voor 45 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C.
- let wel : lauw water gebruiken om het beslag te maken
- eventueel de peperkoek afwerken met grove suikerkorrels
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door koekoek op 29 december 2019 om 17u19
Dit is geen peperkoek maar een gewone cake met bruine suiker.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?