Ingrediënten voor 1 personen
- 50 gram ongekookte penne
- peper
- zout
- 100 gram sperziebonen
- 3 zongedroogde tomaten
- 25 ml warm water
- 100 gram kerstomaten
- 1 lente ui
- 1 teentje knoflook
- 1 koffielepel pesto
- 2 ontpitte zwarte olijven
- salie
Bereidingswijze
- Kook de penne zoals aangegeven op de verpakking. Kook de sperziebonen ca. 10 minuten. Laat de pasta en de bonen goed uitlekken.
- Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en laat ze ca. 10 minuten in kokend water weken. Snijd de kerstomaten in vieren. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen.
- Pers het teentje knoflook en meng met de uitgelekte zongedroogde tomaten, de kerstomaten, de uien, de sperziebonen, de pasta en de pesto.
- Snijd de olijven in plakjes en voeg ze toe aan de salade. Breng op smaak met peper, zout en salie.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?