Penne rosso met saus van verse en gedroogde tomaten

0 (0)
50 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de uien en snijd ze fijn. Snijd de verse tomaten in stukjes en hak de gedroogde tomaten klein.
  2. Verhit de vloeibare margarine en bak hierin het gehakt 5 minuten al omscheppende bruin. Voeg de uien toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de verse tomaten en de gedroogde tomaten toe, bak 3 minuten al roerende op een hoog vuur en laat de saus vervolgens op laag vuur 30 minuten pruttelen.
  3. Voeg naar smaak peper en zout toe. Kook de penne rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de Parmezaanse kaas erdoor.

Tip

Vervang de gedroogde tomaten door 6 eetlepels Bertolli Pesto Rosso.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?