Recept 05 (0 stemmen)

Penne met zalm en romige saus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding: Snipper het sjalotje fijn, snij de look fijn (of gebruik lokkers). Snij de champignons in reepjes. Haal de tijm van het takje en snij de peterselie fijn.
  2. Bereiding:
  3. Kook de penne gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Fruit het sjalotje en de look in olijfolie.
  5. Voeg de champignons toe. Laat enkele minuten bakken. Kruid met peper en zout.
  6. Voeg de zalm toe, opnieuw enkele minuten laten meebakken.
  7. Voeg het potje Boursin toe. Kruid eventueel nog bij.
  8. Voeg op het einde de tijm en de peterselie toe.
  9. Bij serveren kan er nog parmezaan over gestrooid worden.
  10. Smakelijk !

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?