Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gr penne
- 150 gr spek in fijne reepjes
- 8 tomaten
- 2 el tomatenpuree
- 1 teentje look
- 1 spaanse peper
- 1/2 kl suiker
- 1 el olie
- 50 ml groentenbouillon
- peper & zout
Bereidingswijze
- Breng 2 liter gezouten water aan de kook met 1 el.olie erbij.
- Kook de pasta al dente.
- Was de tomaten,verwijder de kroontjes en snij in blokjes.
- Was het Spaanse pepertje en snij het in de lengte open.
- Verwijder de zaden en de witte zaadlijst.
- Snij in fijne ringetjes.
- Hak de knoflook fijn en fruit in de olie.
- Voeg het spek toe en vervolgens de tomaten, de tomatenpuree en het Spaanse pepertje. Laat enkele minuten bakken.
- Voeg de bouillon toe en kruid met peper, zout en de suiker.
- Laat 5 à 10 minuten sudderen.
- Meng de saus door de pasta en dien op.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?