Ingrediënten voor 4 personen
- 350 g penne (pijpjespasta)
- 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room
- 250 g salami in één stuk
- 5 trostomaten
- 100 g zwarte olijven
- 75 g cheddar kaas
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de salami in blokjes en de tomaten in partjes. Rasp de kaas.
- Bak de salamiblokjes in een droge koekenpan tot ze krokant zijn. Doe er dan de gesneden tomaten, de olijven en de pastasaus bij en laat de saus 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer elk bord met wat geraspte kaas.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Anne-11-Solo op 05 augustus 2018 om 13u30
Snel klaar !
Gepost door Solo op 07 augustus 2018 om 16u48
En was het lekker ook? :)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?