Recept 55***** (1 stem)

Penne met notenragout

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Verwarm de Solo en fruit hierin de ui glazig. Voeg het volkorenmeel toe en warm dit goed door.Giet er bij gedeelten, onder goed roeren 200 ml water bij tot een saus is ontstaan.
  2. .Meng de champignons en de bosui door de saus en laat de saus enkele minuten zacht koken.
  3. Kook intussen de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  4. Warm de grill voor.
  5. Roer de noten door de saus.
  6. Schep de helft van de pasta in een ovenvaste schaal en verdeel de ragout er over. Schep de rest van de pasta er op.
  7. Meng de geraspte kaas met de hüttenkäse ( of ricotta )en verdeel dit over de pasta.
  8. Laat dit onder een hete grill bruin kleuren.
  9. Bestrooi eventueel met wat fijn geknipte bieslook.

Bron: Gezondheidsnet.nl

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?