Penne met knapperige groenten

0 (0)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak alle groenten schoon. Snijd de courgettes, worteltjes en paprika in blokjes, de sperziebonen in stukjes en de prei in dunne ringen.
  2. Snijd de kerstomaatjes in vieren. Hak de knoflook fijn.
  3. Verhit de Solo margarine in een wok en fruit de knoflook zachtjes aan.
  4. Schep de courgette, wortel, paprika, sperziebonen en prei erdoor en roerbak ca. 3 minuten.
  5. Voeg de doperwtjes en 1 dl water toe en laat de groenten afgedekt op zacht vuur in ca. 10 minuten gaar worden. Kook de penne beetgaar in een grote kookpot met ruim kokend water en 1 bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst.
  6. Giet de penne af en schep de pasta met de peterselie door de groenten.
  7. Warm het geheel nog even door en voeg zout en peper naar smaak toe.
  8. Serveer in diepe borden en dien op met wat versgeraspte parmezaanse kaas.

Tip

Dit is een heerlijk gerecht om zelf op te variëren. Maak het ook eens met andere groenten als aubergine, pompoen, broccoli of groene asperges in stukjes.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?