Recept 25** (1 stem)

Penne met kippenfilet, lente-uitjes en champignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerecht

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de penne beetgaar in licht gezouten kokend water, voeg wat olijfolie toe en houd warm.
  2. Snijd de kipfilets in blokjes en bak ze gaar in wat olijfolie. Kruid ze met peper, zout en paprikapoeder.
  3. Maak de uitjes en champignons schoon en snijdt in fijne ringetjes/schijfjes. Bak de champignons goudbruin in olijfolie op een heet vuur, laat gedurende de laatste minuut de uitjes meebakken.
  4. Haal de kipfilets uit de pan en hou ze warm. Blus het bakvocht met de kippenbouillon en breng het aan de kook. Doe er de room en de sojasaus bij. Laat samen inkoken tot sausdikte en meng er daarna de champignons en uitjes in.
  5. Schik op een bord: penne + kippenblokjes + saus.
  6. Kan je ook in een ovenschotel schikken, wat kaas erover en nog eventjes in de oven opwarmen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie