Recept 05 (0 stemmen)

PENNE MET KIPPENCHIPOLATA EN GROENE GROENTEN

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. (10 min.)
  3. - Snij de kippenchipolata’s in stukken van 4 cm.
  4. - Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
  5. - Snipper de ui en het teentje knofl ook fi jn.
  6. Bereiding
  7. (± 15 min.)
  8. 1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg 5 min. voor het einde van de kooktijd de diepgevroren erwten toe. Haal er de erwten met een schuimspaan uit en giet de penne af.
  9. 2 Smelt intussen de boter in een pan en bak de stukjes kippenchipolata 2 min. op een hoog vuur. Zet het vuur lager en laat nog 4 min. verder garen.
  10. 3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en stoof nog 5 min. Kruid met peper en zout.
  11. 4 Voeg de erwten en de gekruide tomatensaus toe en laat 5 min. sudderen. Meng er de stukken kippenchipolata onder.
  12. Afwerking
  13. Verdeel de penne over de borden en schep er de saus over.
  14. Bestrooi eventueel met geraspte kaas.

Bron: COLRUYT

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?