- Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
- Snipper de ui en het teentje knofl ook fi jn.
Bereiding
(± 15 min.)
1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg 5 min. voor het einde van de kooktijd de diepgevroren erwten toe. Haal er de erwten met een schuimspaan uit en giet de penne af.
2 Smelt intussen de boter in een pan en bak de stukjes kippenchipolata 2 min. op een hoog vuur. Zet het vuur lager en laat nog 4 min. verder garen.
3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en stoof nog 5 min. Kruid met peper en zout.
4 Voeg de erwten en de gekruide tomatensaus toe en laat 5 min. sudderen. Meng er de stukken kippenchipolata onder.
Afwerking
Verdeel de penne over de borden en schep er de saus over.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?