Penne met kip

Aan deze penne met kip heb je amper werk, en dat terwijl je iets heerlijks op tafel zet. Een schot in de roos bij elke pastafan!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan water aan de kook en voeg de bouillonblokjes toe. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper intussen de ui. Snijd de paprika middendoor, verwijder de steel, de zaadlijsten en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
  2. Verwarm een pan, voeg de margarine toe en fruit de ui 3 minuten op een halfhoog vuur. Voeg er de kip bij en laat aan alle kanten goudbruin bakken gedurende ongeveer 5 minuten. Giet de inhoud van het sauspakje en de melk in de pan met de kip, roer om en laat met een deksel op de pan 3 minuten zachtjes sudderen .
  3. Voeg de erwtjes en de paprikablokjes bij de gekookte pasta. Laat nog een ½ minuut verder koken en giet dan af. Verdeel de pasta en het vlees over de borden en lepel er de saus uit de pan erop.

Tip

Werk de borden af met gebakken stukjes ananas en gegrilde amandelschilfers.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Cynthiadp op 20 februari 2017 om 16u30

Heerlijk recept! Zelf maak ik dit met spaghetti

Gepost door Solo op 22 februari 2017 om 12u33

Hoi Cynthiadp, spaghetti of penne, allemaal even lekker he ;)! Groetjes het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?