Recept 45**** (20 stemmen)

Penne met kip

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng in een pan water aan de kook en voeg er de bouillonblokjes bij. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel en snipper ondertussen de ui. Snijd de paprika middendoor, verwijder de steel, de zaadlijsten en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de kipfilet in beetklare stukjes.
  3. Verwarm een pan, voeg de margarine toe en stoof er de ui in. Voeg er de kip bij en laat aan alle kanten goudbruin bakken gedurende ongeveer 5 minuten.
  4. Giet de inhoud van het sauspakje en de melk in de pan met de kip, roer om en laat met een deksel op de pan verder garen gedurende 3 minuten.
  5. Voeg de erwtjes en de paprikablokjes bij de gekookte pasta . Laat nog een ½ minuut verder koken en giet dan af .
  6. Schik de pasta en het vlees op de borden en lepel er de saus uit de pan over.
Tip

Werk de borden af met gebakken stukjes ananas en gegrilde amandelschilfers.

Je kan in de pan bij het vlees nog groenten doen: blokjes wortelen of rapen zullen niet alleen lekker, maar ook mooi van kleur zijn.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door svenson op 11 november 2016 om 16u42

super lekker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?