Penne met kip

25 (25)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan water aan de kook en voeg er de bouillonblokjes bij. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel en snipper ondertussen de ui. Snijd de paprika middendoor, verwijder de steel, de zaadlijsten en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de kipfilet in beetklare stukjes.
  3. Verwarm een pan, voeg de margarine toe en stoof er de ui in. Voeg er de kip bij en laat aan alle kanten goudbruin bakken gedurende ongeveer 5 minuten.
  4. Giet de inhoud van het sauspakje en de melk in de pan met de kip, roer om en laat met een deksel op de pan verder garen gedurende 3 minuten.
  5. Voeg de erwtjes en de paprikablokjes bij de gekookte pasta . Laat nog een ½ minuut verder koken en giet dan af .
  6. Schik de pasta en het vlees op de borden en lepel er de saus uit de pan over.

Tip

Werk de borden af met gebakken stukjes ananas en gegrilde amandelschilfers.

Je kan in de pan bij het vlees nog groenten doen: blokjes wortelen of rapen zullen niet alleen lekker, maar ook mooi van kleur zijn.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Cynthiadp op 20 februari 2017 om 15u30

Heerlijk recept! Zelf maak ik dit met spaghetti

Gepost door Solo op 22 februari 2017 om 11u33

Hoi Cynthiadp, spaghetti of penne, allemaal even lekker he ;)! Groetjes het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?