Recept 45**** (1 stem)

Penne met kip, spek en rode pesto

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PRIMA PASTA GERECHTEN

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak de spekreepjes uit en een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Bak in dezelfde pan in het aanhangende vet de ui, knoflook en paprika zacht.
  2. Kook de penne rigate volgens de bereidingswijze op de verpakking in een kippenbouillonblokje.
  3. Rooster de pijnboompitjes goudbruin. Meng de crème fraîche met de pesto.
  4. Giet de penne af zodra deze gaar is en werk er de kip, spekjes en het groentemengseltje erdoor. Als laatste de crème fraîche met de pesto. Warm alles goed door .
  5. Serveer de pasta op voorverwarmde diepe borden op een bedje van rucola en bestrooi het gerecht met de geroosterde pijnboompitjes.

Bron: Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door chrisje75 op 18 januari 2014 om 19u14

Dank u love to cook voor u heerlijke gerechten .

Gepost door Love to Cook op 19 januari 2014 om 11u34

Hallo Chrisje75 Bedankt voor je leuke reactie. Geniet ervan. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?