Recept 05 (0 stemmen)

Penne met groentjes en spekjes

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - snij de gerookte zalm in reepjes
  2. - snipper de sjalot fijn
  3. - snipper de bieslook fijn
  4. - kook de penne in 5 L water waaraan u bouillon toevoegt, laat uitlekken en hou 2 dl kookvocht bij
  5. - kook de diepgevroren erwtjes en de peultjes gaar in kokend water gedurende 7 min, laat uitlekken en spoel kort af onder koud water
  6. - ondertussen bakt u de spekjes in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof, dep droog met wat keukenpapier
  7. - laat het kookvocht van de pasta opnieuw koken met de witte wijn en de fijngesnipperde sjalot gedurende 5 min
  8. - voeg de room toe, met het fijngesnipperde bieslook, de groenten en de spekjes
  9. - kruid naar smaak met peper en zout
  10. - meng de penne met de saus en versier met reepjes gerookte zalm

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kruidenspookje op 09 september 2013 om 13u10

Heel lekker, heb wel de hoeveelheid ingrediënten een beetje aangepast aan ons gezin, maar zeker een aanrader

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie