Recept 45**** (12 stemmen)

Penne met gebakken boschampignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de champignons in stukken en bak ze aan in wat Solo Vloeibaar, samen met wat fijngesnipperde look en sjalot.
  2. Kook de pasta beetgaar.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Meng de pasta met de gebakken champignons, de tijmblaadjes en de gehakte peterselie.
  5. Voor een originele afwerking kun je de penne opdienen in een parmezaankoekje.
  6. Voor de parmezaankoekjes:
  7. Verhit wat Solo Vloeibaar in een pan en bedek de bodem met Parmezaanse kaas. Bak de kaas tot alles goed gebonden is.
  8. Haal het parmezaankoekje uit de pan en leg het over een soepkommetje zodat je een kommetje van kaas krijgt.
  9. Schenk de penne met de champignons in het parmezaankoekje.
Tip

Je kunt de pasta eventueel ook extra kruiden met truffelolie.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Liesbethdb op 26 september 2014 om 15u11

Klinkt zeer lekker ! Doch ga ik er iets van vlees of vis aan toevoegen denk ik en zien wat dat geeft...

Gepost door Solo op 29 september 2014 om 12u08

Dat kan je altijd proberen!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?