Ingrediënten voor 4 personen
- 350 g penne rigate
- 1 courgette
- 3 paprika's in verschillende kleuren (rood, geel en groen)
- 2 teentjes knoflook
- 3 (rode) uien
- 3 rijpe vleestomaten
- 3 el vloeibare margarine
- 1 Knorr Bouillonketeltje Italiano
- 50 g geroosterde amandelen
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
- Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de paprika's in gelijke kleine stukjes.
- Schil de knoflook en uien en snijd ze fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
- Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin gedurende ca. 3 minuten de courgette met de paprika. Voeg de knoflook, ui en tomaten toe en bak ca. 10 min. mee.
- Voeg 200 ml heet water en het Knorr Bouillonketeltje Italiano toe en roer tot het is opgelost. Warm ca. 3 minuten door.
- Hak de amandelen heel fijn.
- Meng de amandelen met de groentesaus.
- Verdeel de pasta over 4 diepe borden en verdeel de groenten- en amandelsaus erover.
Tip
Pureer voor een gladde saus de groenten en de amandelen. Lekker met geschaafde kaas.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door SuzanneJacobs op 08 juni 2016 om 01u27
Heel lekker recept. Voor de saus raad ik wel aan de dubbele hoeveelheid groenten te gebruiken. Ofwel het gewicht van de penne te halveren.
Gepost door Solo op 10 juni 2016 om 12u31
Hey Suzannejacobs! Dankjewel voor je berichtje en de tip ;-)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?