Recept 55***** (2 stemmen)

Penne della casa met knoflook en rucola

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de knoflook. Snijd een paar blaadjes rucola fijn.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak de knoflook 2 minuten op een laag vuur. Zet het vuur hoog, voeg de wijn toe en wacht tot de helft is verdampt.
  3. Zet het vuur weer laag, roer de kaas en direct daarna de penne erdoor. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  4. Verdeel de ongesneden rucola over 4 borden, schep de penne erop en strooi de gesneden rucola erover.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?