Recept 45**** (2 stemmen)

penne all'arrabbiata

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. doe alle olie en knoflook in een grote koekepan tot knoflook begint te "sissen". Voeg dan de reepjes (fijn gesneden) spek toe en bak ze mooi bruin. Voeg de tomaten, chilipeper en een beetje zout toe. Laat alles pruttelen op een laag vuurtje zo'n 30 à 40 minuten.
  2. Ondertussen de penne koken maar wel in een grote kookpot en voeg een beetje zout toe. De penne al dente koken.Wanneer de penne klaar is zet je de saus weer op een hoger vuurtje en voeg je de basilicum (in kleine stukjes gesneden) toe. Meng de penne in de koekepan door de saus. Voeg nog een beetje olie toe en meng de geraspte kaas er doorheen!Indien nodig voeg je nog wat chilipeper en zout toe.Om te smullen met een lekker wit wijntje!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door brackman op 23 november 2009 om 19u42

heerlijk gerecht!!! de saus is ook gemakkelijk al op voorhand te maken. wel veel olie, maar dat kan je aanpassen naar believen. Voor diegenen die dit gerecht nog niet geprobeerd hebben: doen! fantastisch, mijn partner vond het ook heerlijk!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie