Peer- en gembercakejes

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Schil en ontpit de peren en snij ze in stukjes.
  2. Roer een glad deeg van de bloem, de Solo Vloeibaar, de suiker en de eierdooiers.
  3. Klop de eiwitten zeer stevig op en roer ze door het deeg.
  4. Voeg er de stukjes peren aan toe en verdeel over de bakpapiertjes.
  5. Laat ze in een op 180┬░ c voorverwarmde oven 20 minuten goudgeel bakken.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door pvs op 24 februari 2017 om 14u37

juist gemaakt lekker maar toch even de baktijd vermelden is handig

Gepost door Solo op 02 maart 2017 om 15u10

Hoi pvs, we hebben de baktijd even opgezocht en toegevoegd aan het recept! Bedankt om ons te laten weten dat dat nog ontbrak! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?