Ingrediënten voor 6 personen
- 150 GR CHOCOLADE
- 4 EIEREN
- 125 GR POEDERSUIKER
- Merg van 1 vanillestokje
- 150 GR Ongezouten, zachte boter
- 230 ML Donker maïssiroop of ahornsiroop
- 250 GR bloem
- 225 GR gepelde pecannoten
- taartvorm van 28 cm doorsnede
Bereidingswijze
- Hak de chocolade in stukjes.
- Klop de eieren stijf met de suiker en de vanille.
- Smelt de boter met de chocolade en 200 ml siroop.
- Voeg dit mengsel bij de eieren en zeef de bloem erdoor.
- Bak de taart in een ingevette taartvorm gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 170 °C.
- Meng de pecannoten met 30 ml siroop en leg ze op de taart.
- Bak de taart in 10 minuten verder af.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?