Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Begin met het schillen van de aardappels.Snijd deze vervolgens in kleine stukjes/partjes.Giet een flinke scheut olijfolie in een koekenpan en voeg de aardappeltjes toe.
  2. Bak deze vervolgens, met de deksel erop, in ongeveer 20 minuten gaar.Ondertussen snipper je een uitje, snijd je een tomaat en paprika in blokjes.Maak daarna een teentje knoflook schoon en snijd deze heel fijn.Giet een scheutje olijfolie in een pan en fruit het uitje en de knoflook aan.Blus dit na ongeveer 3-5 minuten af met een klein scheutje azijn, roer dit door en voeg dan ook de paprika- en tomaatblokjes toe, en als laatste ook de gedroogde oregano.Laat dit mengsel nu ongeveer 10-15 minuten sudderen totdat de tomaat lekker zacht geworden is.
  3. Als de tomaat zacht is geworden na ongeveer 10-15 minuten, voeg je de aardappelpartjes toe en roer je dit voorzichtig door zodat de aardappels niet kapot gaan.Laat de aardappeltjes nog even meewarmen en dan is het recept klaar!Tip: als je een iets pittiger gerecht wilt, kan je ook wat paprikapoeder en een verse Spaanse peper aan het recept toevoegen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?