Ingrediënten voor 4 personen
- 2-3 uien
- 4-5 teentjes knoflook
- 1 chorizoworst (ca 250gr)
- 1 kg vastkokende aardappels
- 4 el olijfolie
- 1/2 groentebouillonblokje
- 2-3 takjes peterselie
- peper
Bereidingswijze
- - pel en snipper de ui en de knoflook
- - snijd de chorizoworst in kleine stukken
- - schil de aardappels, was ze en snijd in blokjes
- - verhit de olijfolie in een braadpan, bak de chorizo, de uien en de knoflook daarin aan op een hoog vuur
- - voeg de aardappels toe en bak ze kort mee
- - roer er 500 ml water en het bouillonblokje doorheen
- - laat het gerecht met het deksel op de pan ca 15 min op middelhoog vuur doorkoken
- - laat de schotel vervolgens nog 10 min doorgaren zonder deksel
- - was de peterselie en snijd hem fijn
- - breng de aardappels op smaak met peper en zout en strooi er peterselie overheen
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?