Recept 25** (1 stem)

Patatas a la riojana

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - pel en snipper de ui en de knoflook
  2. - snijd de chorizoworst in kleine stukken
  3. - schil de aardappels, was ze en snijd in blokjes
  4. - verhit de olijfolie in een braadpan, bak de chorizo, de uien en de knoflook daarin aan op een hoog vuur
  5. - voeg de aardappels toe en bak ze kort mee
  6. - roer er 500 ml water en het bouillonblokje doorheen
  7. - laat het gerecht met het deksel op de pan ca 15 min op middelhoog vuur doorkoken
  8. - laat de schotel vervolgens nog 10 min doorgaren zonder deksel
  9. - was de peterselie en snijd hem fijn
  10. - breng de aardappels op smaak met peper en zout en strooi er peterselie overheen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?