Patatas a la riojana

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - pel en snipper de ui en de knoflook
  2. - snijd de chorizoworst in kleine stukken
  3. - schil de aardappels, was ze en snijd in blokjes
  4. - verhit de olijfolie in een braadpan, bak de chorizo, de uien en de knoflook daarin aan op een hoog vuur
  5. - voeg de aardappels toe en bak ze kort mee
  6. - roer er 500 ml water en het bouillonblokje doorheen
  7. - laat het gerecht met het deksel op de pan ca 15 min op middelhoog vuur doorkoken
  8. - laat de schotel vervolgens nog 10 min doorgaren zonder deksel
  9. - was de peterselie en snijd hem fijn
  10. - breng de aardappels op smaak met peper en zout en strooi er peterselie overheen

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?