Altijd weten wat je gaat eten?
Pastitsio
Bereidingswijze
- Snij de wortel in blokjes
- Maak de paprika schoon en snij in blokjes
- Snij de ongeschilde courgette in blokjes
- Snipper de uien en de look fijn
- Verhit de olijfolie en stoof de uien en de knoflook glanzig
- Voeg het gehakt toe en laat garen (losmaken met vork)
- Voeg de groenten, de rozemarijn, de tijm en de marjolein toe
- Meng goed
- Voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 30 min pruttelen afgedekt
- Kook de penne beetgaar
- Verwarm de oven voor
- Laat de boter smelten
- Voeg de bloem toe
- Voeg de melk toe
- Maak een gladde saus en kruid met peper, zout en nootmuscaat
- Meng de penne onder de tomatensaus
- Breng in de ovenschaal
- Overgiet met witte saus
- Plaats 20 min in de oven
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?