Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de wortel in blokjes
  2. Maak de paprika schoon en snij in blokjes
  3. Snij de ongeschilde courgette in blokjes
  4. Snipper de uien en de look fijn
  5. Verhit de olijfolie en stoof de uien en de knoflook glanzig
  6. Voeg het gehakt toe en laat garen (losmaken met vork)
  7. Voeg de groenten, de rozemarijn, de tijm en de marjolein toe
  8. Meng goed
  9. Voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 30 min pruttelen afgedekt
  10. Kook de penne beetgaar
  11. Verwarm de oven voor
  12. Laat de boter smelten
  13. Voeg de bloem toe
  14. Voeg de melk toe
  15. Maak een gladde saus en kruid met peper, zout en nootmuscaat
  16. Meng de penne onder de tomatensaus
  17. Breng in de ovenschaal
  18. Overgiet met witte saus
  19. Plaats 20 min in de oven

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?