Pastinaakstoemp met spekjes

Stoemp van vergeten groenten, zoals deze pastinaakstoemp, zit echt bomvol smaak. Een favoriet bij iedereen aan tafel.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Shil de aardappelen en de pastinaken, kook ze samen gaar in de groentenbouillion, giet af en pureer ze.Bak de spekjes in een pan met anti-aanbakbodem krokant, meng de spekjes met het braadvet onder de puree, kruid met peper, zout en muskaat. Deze puree is lekker met om het even welk vlees en groenten,

Tip

Het vruchtvlees van deze vergeten groente kleurt snel bruin na het snijden. Wil je een helderwitte pastinaakstoemp, leg je pastinaak dan even in water met wat citroensap.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door inge* op 18 januari 2017 om 21u26

Simpel, maar lekker! Ajuin bakken samen met de spekjes maakt het nog lekkerder.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?