Recept 45**** (1 stem)

Pastinaaksoep

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. snij, de ui in grove stukken, fruit aan in een klontje boter,
  2. voeg de knolselder in grove stukken toe en fruit even mee,
  3. voeg de pastinaak ook in grove stukken toe, voeg 1 liter kokend water uit de waterkoker toe, breng aan de kook met de bouillonblokjes, 20 minuten laten sudderen, mixen en af kruiden met peper uit de molen.
  4. serveren feestelijk versieren met verse kervelplukjes of peterselie, ook mooi is peterselie met olijfolie mixen en hier druppels van in soep doen en er dan hartjes van maken.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Love to Cook op 09 februari 2014 om 19u58

Gepost door Love to Cook op 09 februari 2014 om 20u08

Dan gaan we deze soep ook eens proberen. Mijn pastinaaksoep met warme kruiden en Griekse yoghurt is ook erg lekker. Al mijn gasten waren er enthousiast over. Bovendien moeten we nog enkele maanden op verse asperges wachten. Reden te meer om deze soep eens te proberen. Groetjes Love to Cook.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?