Pastinaaksoep met kipgehaktballetjes

Een makkelijke pastinaaksoep maken doe je eenvoudig met dit pastinaaksoep recept. Verrijk de soep door kleine kipgehaktballetjes te maken en die aan de gepureerde pastinaaksoep toe te voegen. Zo zet je in een handomdraai een verrukkelijke en feestelijke pastinaaksoep waar ook de kinderen van zullen smullen op tafel.

3 (3)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de pastinaken en de uien in grove stukken. Stoof ze aan in de Solo Vloeibaar. Voeg de kippenbouillon toe laat koken tot alles gaar is. Mix de soep fijn met een staafmixer en kruid af met peper en zout.
  2. Rol balletjes van het kippengehakt laat ze nog even meekoken in de soep. Serveer de soep met wat fijngehakte peterselie.

Tip

Deze pastinaaksoep met kipgehaktballetjes kun je goed van tevoren bereiden. Tijdens het kerstdiner moet je de soep dan alleen nog maar even opwarmen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?