pastinaaksoep met gele paprika

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Alle groenten in grove stukken versnijden
  2. Doe de groenten, thijm, olijfolie, look, currykruiden en boullion in een grote soeppan en zet ze onder met warm water.
  3. Zet de pot op heet vuur en laat de groenten goed garen (ongev. 40 min).
  4. Haal de pot van het vuur en mix lang en goed in 2 richtingen om ze homogeen te krjgen.
  5. Voeg dan de gehakte peterselie en de laurierblaadjes toe en laat nog even opkoken.
  6. Haal de pot van het vuur en laat afkoelen.
  7. De laurierblaadje mogen er in blijven tot de soep afgekoeld is.

Tip

Heerlijk, dikke soep en eventueel aan te vullen met een lepeltje zure room en gerookte forel.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?