Recept 05 (0 stemmen)

pastinaaksoep met gele paprika

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Alle groenten in grove stukken versnijden
  2. Doe de groenten, thijm, olijfolie, look, currykruiden en boullion in een grote soeppan en zet ze onder met warm water.
  3. Zet de pot op heet vuur en laat de groenten goed garen (ongev. 40 min).
  4. Haal de pot van het vuur en mix lang en goed in 2 richtingen om ze homogeen te krjgen.
  5. Voeg dan de gehakte peterselie en de laurierblaadjes toe en laat nog even opkoken.
  6. Haal de pot van het vuur en laat afkoelen.
  7. De laurierblaadje mogen er in blijven tot de soep afgekoeld is.

Bron: eigen recept

Tip

Heerlijk, dikke soep en eventueel aan te vullen met een lepeltje zure room en gerookte forel.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie