Pastinaak wortelpuree

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de groenten in ca 20 minuten gaar. Giet af en voeg de melk en boter toe , evenals zout en peper naar smaak. Stamp met een pureestamper tot een mooie massa en serveer met vis of vlees en eventueel nog wat groente. Verrassend lekker en je mist de aardappel niet. Een maaltijd met veel groente. Ik serveerde er zalm bij.
  2. Eigen recept en foto

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door drekejanssens op 23 januari 2016 om 09u26

toen ik dit recept (eergisteren) zag dacht ik... dat wil ik maken.... gisteren maakte ik het. en... het beviel me enorm.. een prachtig alternatief voor aardappelen... wij aten er stoofvlees bij.

Gepost door Love to Cook op 23 januari 2016 om 09u57

Leuk om te horen drekejanssens en....... een prima idee om dit te eten met stoofvlees. Groetjes

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?