Recept 45**** (1 stem)

Pastinaak-Wortel-Aardappelpuree

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

AAHH AARDAPPELGERECHTEN

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. In de groentelade van de koelkast lagen ze knus naast elkaar de peen en de pastinaak, maar ze moesten wel op, voordat er rimpeltjes zouden verschijnen. Ik maakte al eens eerder pastinaak-wortelpuree, dat een succes was. dus was het idee snel geboren, ware het niet, dat me dat wat weinig leek. Dan maar wat patatten erbij. Zo ontstond dus deze puree.
  2. Schil de aardappelen, wortel en pastinaak en snij alles in stukken. Doe alles in een pan met water met de bouillonblok en kook gaar.
  3. Giet af en voeg het klontje boter, scheutje kook room ( melk kan ook) en peper en zout naar smaak toe.
  4. Stamp alles tot een fijne puree.
  5. Vul een serveer ring ( hoeft niet) en werk af met een topje kruiden als je dat in huis hebt.
  6. Het resultaat is een zoetige smeuïge puree met extra groentjes.

Bron: Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 17 maart 2015 om 22u00

Een gemakkelijke smakelijke puree, die bij alles past.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie