Recept 35*** (4 stemmen)

Pasteitjes met een vulling van kreeft, visfilet en garnalen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

vis

tijd
20 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op ca. 200°C. Verwarm de pasteibakjes op een met bakpapier bedekte bakplaat in de hete oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de zalm in kleine stukjes.
  2. Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 1-2 eetlepels Maïzena-Express voor Witte Saus toe om de soep te binden tot een niet al te dikke saus. Voeg de stukjes zalm en de garnalen toe en laat ze in de saus in 5 minuten gaar worden.
  3. Pluk ondertussen de fijne dillesprietjes van de dikke takjes. Meng Ÿ met de salade. Hak de rest fijn. Maak van het citroensap, de mosterd en de olijfolie een sladressing. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  4. Meng de salade met tomaat en komkommer erdoor met de dressing. Zet de pasteitjes op 4 borden, schep de zalm en garnalen in kreeftensaus in de pasteibakjes en ook een beetje ernaast. Bestrooi met de fijngehakte dille. Geef de salade er apart bij.
Tip

In plaats van zalm en garnalen kan ook stevige witvisfilet, stukjes surimi en/of mosselen worden gebruikt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door omerlahaye op 10 april 2017 om 17u57

ga dit eens uittesten met pollak en roze garnalen

Gepost door Solo op 14 april 2017 om 16u44

Hoi Omerlahaye, zeker doen. Zal ook zeer lekker zijn met die ingrediënten! Laat het smaken! Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie