Pasteitjes met Champignons en Kippen Crème
Mmm… zo'n pasteitje met kip en champignons kan er altijd wel in. Dit gerecht zet je al in een kwartier op tafel, perfect als je weinig tijd hebt!
15 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 250 g kipfilet, in kleine blokjes
- 1 el olie of vloeibare margarine
- 250 g champignons, in kwarten
- 1 fijn gesnipperde ui
- 6 - 8 bladerdeeg pasteibakjes
- 100 ml water
- 1 blik Knorr Kippen Crèmesoep
Bereidingswijze
- Bereid de bladerdeeg bakjes zoals staat beschreven op de verpakking.
- Bak de kippenblokjes (1 x 1 cm) in 1 eetlepel olie of vloeibare margarine goudbruin en gaar. Voeg de gesnipperde ui en champignons toe en bak deze kort mee.
- Voeg 100 ml water en de inhoud van het blik Knorr Kippen Crèmesoep toe en breng het al roerende aan de kook. Laat het enkele minuten zachtjes doorkoken.
- Vul de bladerdeegbakjes met het ragoutmengsel en serveer direct met een groene salade, frietjes of rijst.
Tip
Maak je pasteitjes met kip en champignons, laat het vlees dan na het bakken even rusten onder aluminiumfolie: je kip zal sappiger smaken.
Andere Solo-leden over dit recept (17)
Gepost door heidicottensWE op 20 januari 2018 om 16u41
njammie ...lekker
Gepost door Solo op 31 januari 2018 om 20u12
Kei leuk om te horen dat het gesmaakt heeft ;)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?