Recept 45**** (15 stemmen)

Pasteitjes met Champignons en Kippen Crème

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Frietjes

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereid de bladerdeeg bakjes zoals staat beschreven op de verpakking.
  2. Bak de kippenblokjes (1 x 1 cm) in 1 eetlepel olie of vloeibare margarine goudbruin en gaar. Voeg de gesnipperde ui en champignons toe en bak deze kort mee.
  3. Voeg 100 ml water en de inhoud van het blik Knorr Kippen Crèmesoep toe en breng het al roerende aan de kook. Laat het enkele minuten zachtjes doorkoken.
  4. Vul de bladerdeegbakjes met het ragoutmengsel en serveer direct met een groene salade, frietjes of rijst.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (16)

Gepost door heidicottensWE op 20 januari 2018 om 15u41

njammie ...lekker

Gepost door Solo op 31 januari 2018 om 19u12

Kei leuk om te horen dat het gesmaakt heeft ;)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie