Pasteis de nata

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de bloem in een kom en doe er 100 Ml room bij. Roer een stevig papje . Giet de rest van de room in een kookpot . Voeg citroenschil en kaneelstokjes bij . Schraap de zaadjes uit de Vanillestok . Voeg de zaadjes en het stokje toe , warm op . Giet de warme room en de suiker bij het bloemmengsel. Voeg de eierdooiers toe. Doe de inhoud weer in de kookpot. Warm op tot het kookpunt . Zodra ingedikt pot van het vuur. Laat afkoelen .
  2. Haal citroenschil , Vanillestok en kaneelstok eruit.
  3. Leg twee vellen bladerdeeg op elkaar .
  4. Rol los op .
  5. Snij er schijfjes van drie centimeter uit .
  6. Druk ze plat en Duw er kommetjes van .
  7. Vul met afgekoelde vulling .
  8. Bak 20 min in een 220 voorverwarmde oven. Meng Bloemsuiker met kaneel . Strooi erop .

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?