Altijd weten wat je gaat eten?
Pasteis de nata
Bereidingswijze
- Roer bloem + 1dl room met een garde in een kom tot alle klonters weg zijn
- Giet rest van de room in een kookpot + citroen + vanille en warm alles op
- Giet de warme room bij het bloemmengsel in e kom + kristalsuiker.
- Goed roeren
- Doe de eierdooiers erbij
- Goed roeren
- Doe alles terug in de kookpot en verwarm tot kookpunt
- Blijf goed roeren
- Als alles ingedikt is zet pot van het vuur en laat afkoelen
- Leg de 2 bladerdeegvellen op elkaaar
- Rol lichtjes op en snij hiervan 3 cm stukken af
- Maak balletjes van elk stukje plet ze daarna tot dunne cirkels met deegrol
- Maak kommetjes van deze cirkels en leg ze in een baktray van muffinvormpjes of kleine cakevompjes
- Lepel de gemaakte pudding in ieder kommetje
- Zet in voorverwarmde oven op 220°C ongeveer 20 minuten
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?