Altijd weten wat je gaat eten?
PASTASTRIKJES MET GEHAKT
Bereidingswijze
- Alle groentjes eerst proper wassen.
- Dan de ui fijnhakken en aanfruiten in olie, de wortelen in fijne reepjes van 5 cm erbij aanfruiten, idem met de venkel en de paprika.
- Giet de tomaten erop en het bouillonblokje Knorr Finesse Mediterraan (opgelost in een 1/2 glas lauw water). Wat peper en zout toevoegen.
- 15 minuten laten garen op een zacht vuurtje, af en toe eens roeren, dan de in schijfjes gesneden champignons toevoegen.
- Vlees apart bakken en dan nog eronder mensen.
- Ondertussen kun je de strikjes al koken.
- Opdienen rijkelijk bestrooit met de kaas.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?