Ingrediënten voor 4 personen
- 1 bakje rucola
- 1 bakje kerstomaatjes
- 100 gram mozzarella
- 150 gram feta
- 1 bakje veldsla
- 1 potje half zongedroogde tomaatjes
- peper
- zout
- 500 gram penne
- 100 gram zwarte olijven
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar en laat afkoelen.
- Was de rucola en de veldsla en snij grof.
- Halveer de kerstomaatjes.
- Snij de mozzarella en de feta in blokjes.
- Snij de zongedroogde tomaatjes in fijne stukjes, bewaar een beetje olie voor over het slaatje.
- Snij de olijven in ringetjes.
- Voeg alle ingredieënten samen en breng op smaak met peper, zout en olie van de zongedroogde tomaatjes.
- Smakelijk
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 03 juli 2012 om 15u43
Leuk om dat te horen Bajella!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?