Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gram verse zalm
- 300 gram kleine pastavormpjes
- 300 gram broccoli
- 3 stuks bosuitjes
- 4 stuks tomaten
- 200 gram cottage cheese
- 2 takjes verse basilicum
- 90 gram geraspte kaas
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Kook de pasta gaar in licht gezouten water. Was de broccoli en verdeel in kleine roosjes. Kook de broccoli beetgaar.
- Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes en de tomaten in stukjes. Pocheer de zalm in licht gezouten water en giet af.
- Breek de zalm in stukken.
- Meng de pasta met de broccoli, de zalm, de bosui, de tomaat, de cottage cheese en de basilicum.
- Breng op smaak met peper en zout. Schep het mengsel in een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Zet de pastaschotel ongeveer 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 16 november 2009 om 15u20
Misschien kan je de volgende keer de zalm iets korter laten garen. Alvast smakelijk!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?