Recept 05 (0 stemmen)

PASTASCHOTEL MET PADDESTOELEN EN VERSE SPINAZIE

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  2. Blancheer de verse spinazie 1 minuut in gezouten water.
  3. Spoel onmiddelijk onder koud water en laat uitlekken. Hak de blaadjes grof.
  4. Stoof look, sjalot en paddestoelen mooi in wat sojaboter en voeg dan de geblancheerde spinazie toe en laat even meestoven.
  5. Voeg de sojaroom en de boullon toe en laat even inkoken.
  6. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  7. Meng met de gekookte pasta, giet in een vuurvaste schotel en strooi er paneermeel over en enkele klontjes sojaboter.
  8. Zet 20' in de oven op zo'n 220°
  9. Ook lekker de dag nadien koud !

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?