Ingrediënten voor 3 personen
- 400 gr spirelli of fusilli
- 400 gr spinazie
- 1 sjalot(gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook(gesnipperd)
- 300 gr paddestoelen
- 250 ml sojaroom
- 1 dl groenteboulillon
- plantaardige boter
- zout, peper, nootmuskaat, paneermeel
Bereidingswijze
- Kook de pasta beetgaar en giet af.
- Blancheer de verse spinazie 1 minuut in gezouten water.
- Spoel onmiddelijk onder koud water en laat uitlekken. Hak de blaadjes grof.
- Stoof look, sjalot en paddestoelen mooi in wat sojaboter en voeg dan de geblancheerde spinazie toe en laat even meestoven.
- Voeg de sojaroom en de boullon toe en laat even inkoken.
- Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
- Meng met de gekookte pasta, giet in een vuurvaste schotel en strooi er paneermeel over en enkele klontjes sojaboter.
- Zet 20' in de oven op zo'n 220°
- Ook lekker de dag nadien koud !
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?