Pastasalade

Een lekker frisse pastasalade smaakt altijd, als lunch of als bijgerecht. Deze salade zet je al in een kwartiertje op tafel.

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Voor deze frisse salade kook je de pasta en de asperges het best eerst al dente in gezouten water.
  2. Spoel ze daarna allebei even koud.
  3. Ondertussen kan je de vinaigrette bereiden door de notenolie, water en Salad Mix goed om te roeren.
  4. Overgiet de pasta rijkelijk met de vinaigrette en serveer op de koude borden.
  5. Garneer met de asperges en plakken ham.
  6. Tip van de chef:
  7. Voor een pittig detail, kan je nog wat rucolablaadjes onder de pastasalade scheppen. Niet te versmaden !

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?