Recept 05 (0 stemmen)

Pastasalade van kerstomaatjes, verse tijm en mozzarella

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de spirelli al dente in 1 l water, een bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst en een scheut Solo Vloeibaar. Giet af en laat koud worden.
  2. Was de tomaatjes en geef er een sneetje in zodat er wat sap vrijkomt.
  3. Doe de tomaatjes in een kom, samen met de kappertjes en de olijven.
  4. Meng er ook de gehakte basilicum en de afgeritste tijmblaadjes bij.
  5. Snij de mozzarella in blokjes en voeg deze ook bij de tomaten en de kruidenmix.
  6. Kruid alles goed af met peper en zout en meng onder de pasta.
  7. Voeg olijfolie en balsamico naar smaak toe.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?