Pastasalade met zongedroogde tomaten en geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1.Kook de penne in een pan met ruim water in ca. 8 min. beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water om het kookproces te stoppen. Laat verder afkoelen.
  2. 2.Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Klop een dressing van de olijfolie, azijn en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Meng de penne met de zongedroogde tomaten, kikkererwten, romaatjes en rucola. Schep de dressing erdoor en verkruimel de geitenkaas erover. Lekker met blaadjes basilicum.
  3. Bron. Carbonell

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marjootje op 31 oktober 2012 om 16u34

Lijkt me heerlijk recept. Gekopieerd naar recept, snel eens maken.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?