Recept 45**** (4 stemmen)

Pastasalade met venkel en artisjok

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gezonde salades

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti beetgaar in licht gezouten water (volg de aanwijzingen op de verpakking voor de juiste kooktijd). Giet de pasta af en spoel met koud water. Laat goed uitlekken.
  2. Was de venkel en snijd hem in fijne reepjes (julienne). Houd wat van het loof apart (het fijne groene gedeelte). Verhit een antikleefpan, doe er een eetlepel Solo in en voeg de venkelreepjes toe. Bevochtig met twee eetlepels water en stoof de venkel in 5 minuutjes beetgaar.
  3. Snijd de kerstomaatjes in fijne schijfjes. Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in vieren. Meng alles in een kom samen met de afgekoelde pasta en voeg er de kappertjes aan toe. Snipper het loof van de venkel en roer het door de pastasalade.
  4. Kruid af met versgemalen peper, zout, balsamicoazijn en olijfolie. Serveer fris.
Tip

Deze pastasalade kan je natuurlijk naar eigen smaak invullen. Ook gekookte broccoliroosjes of groene aspergepunten passen perfect in dit recept. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie