Pastasalade met tonijn en zelfgemaakte vinaigrette

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta in een ruime hoeveelheid water met een scheutje olie en zout beetgaar. Omspoelen met koud water en laten uitlekken.
  2. Laat de tonijn uitlekken . Snijd de olijven in vier, verdeel de ui in halve ringen en scheur de basilicum
  3. Pel de tomaten , verwijder de zaadjes en verdeel in blokjes. Snijd de eieren in kwartjes.
  4. Meng de benodigdheden voor de vinaigrette
  5. Meng in een grote schaal de pasta, tomaten, olijven , ui , basilicum en tonijn. Voeg de vinaigrette toe en breng op smaak
  6. Verdeel over schaaltjes (leg er eventueel wat sla onder) en versier met ei en basilicum.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?