Recept 05 (0 stemmen)

Pastasalade met rode kool, mango en krokante ham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

MAALTIJDSALADES

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schep de kool om met de cranberry’s, suiker en 1/2 theelepel zout en laat circa 30 minuten staan.
  2. Kook intussen de pasta beetgaar, giet af en laat uitlekken.
  3. Snijd het vruchtvlees van de mango van de pit en snijd het in plakjes.
  4. Klop de olie met de limoenrasp en -sap tot een dressing.
  5. Verwarm de oven voor op 180°C.
  6. Leg de plakjes ham op een bakplaat en bak circa 15 minuten in de oven tot de ham droog en krokant is.
  7. Schep de kool en cranberry’s om met de mango, pasta en dressing.
  8. Verkruimel de ham erboven.

Bron: Boodschappen

Tip

Bereidingstip Vervang de serranoham door een andere rauwe ham. Gebruik in plaats van verse cranberry’s eventueel cranberrycompote. Voedingswaarde p.p. Energie 425 kcal Koolhydraten 63 g Eiwit 15 g Vet Waarvan verzadigd 11 g 2 g

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie