Verwarm de oven voor op 100°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de pancetta of het speck over. Zet ongeveer 40 minuten in de oven (tot het vlees droog en knapperig is).
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking, giet af en laat uitlekken. Werk af met wat olijfolie en balsamico.
Maak de gremolata. Rasp de zeste en pers het sap van de citroen. Hak de peterselie grof en plet de knoflook met wat grof zout. Voeg alle ingrediënten samen.
Verhit een grillpan. Snijd de honingmeloen in partjes en wrijf ze in met Solo vloeibaar. Grill de meloen.
Schep de gremolata door de pasta en werk af met de meloen, pancetta en ricotta.
2e variatie gemaakt op dit recept : galia meloen gemengd met marinade van 4 EL fijne olijfolie,1KL (afgestreken) lavendelhoning en 1 miniscuul tipje lavendelmosterd.... en geroosterd...
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door natapig op 16 augustus 2015 om 19u26
2e variatie gemaakt op dit recept : galia meloen gemengd met marinade van 4 EL fijne olijfolie,1KL (afgestreken) lavendelhoning en 1 miniscuul tipje lavendelmosterd.... en geroosterd...
Gepost door Solo op 17 augustus 2015 om 12u30
Hallo Natapig, deze variant klinkt ook zeer lekker. Groet, het Soloteam
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?