Recept 35*** (1 stem)

Pastasalade met kip

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pastasalades

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water. Laat afkoelen. Ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Snij de lente-ui in ringen.
  2. Snij de kipfilet in reepjes en bak ze goudbruin in wat olie. Kruid ze met peper en zout. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.
  3. Mix voor de marinade de eieren met de mosterd en de balsamicoazijn. Schenk er dan langzaam de olijfolie bij en blijf ondertussen mixen.
  4. Schep de kip, de tomatenblokjes, de lente-ui en de marinade voorzichtig door de pasta. Werk af met pijnboompitten.
  5. Lekker met rucola.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie