Recept 05 (0 stemmen)

Pastasalade met kip en paddenstoelen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

MAALTIJDSALADES

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
  2. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet goudbruin.
  3. Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee. Bestrooi met zout en peper. Schep het kipmengsel uit de pan.
  4. Rooster de pijnboompitten in de hete pan goudbruin en zet apart.
  5. Meng de kipfilet, champignons, tomaatjes, rucola en pesto door de pasta.
  6. Bestrooi met de pijnboompitten en geraspte kaas.

Bron: Boodschappen

Tip

Bereidingstip Vervang de rucola door 2 lente-/bosuitjes. Bestrooi de salade met blokjes mozzarella in plaats van geraspte kaas. Voedingswaarde p.p. Energie 1185 kcal Koolhydraten 99 g Eiwit 54 g Vet Waarvan verzadigd 57 g 16 g

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie