Pastasalade met kip en paddenstoelen

Ingrediënten voor 1 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
  2. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet goudbruin.
  3. Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee. Bestrooi met zout en peper. Schep het kipmengsel uit de pan.
  4. Rooster de pijnboompitten in de hete pan goudbruin en zet apart.
  5. Meng de kipfilet, champignons, tomaatjes, rucola en pesto door de pasta.
  6. Bestrooi met de pijnboompitten en geraspte kaas.

Tip

Bereidingstip Vervang de rucola door 2 lente-/bosuitjes. Bestrooi de salade met blokjes mozzarella in plaats van geraspte kaas. Voedingswaarde p.p. Energie 1185 kcal Koolhydraten 99 g Eiwit 54 g Vet Waarvan verzadigd 57 g 16 g

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?