Pastasalade met kip en mango

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Verhit 3 eetlepels olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de kipfilet en champignons 3-4 minuten. Breng op smaak met zout en peper, schep uit de pan en laat afkoelen.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing met de rest van de olie, zout en peper.
  4. Meng de pasta met de kip, champignons, paprika, mango en de helft van de peterselie. Schep de dressing erdoor en bestrooi met de rest van de peterselie.

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 44g koolhydraten 96g vet 31g kcal 855

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kruidenspookje op 16 juni 2017 om 14u17

Ikzelf ben dol op tomaten en heb nog gehalveerde kersttomaatje toegevoegd maar ook zonder de tomaten is dit al een aanrader

Hoeveel sterren geef jij dit recept?